Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış bapsı namına bina misil aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince sineörgüsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı elan buna ilgilı olarak elan ucuz olmaktadır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre muayyen yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Not: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı sima sağlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yüzının vazıh olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Yangın Bapsı kırmızıırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim canipımızdan üretilen baplar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yanı gün otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olur.

Görmüş olacaksınız ki bu merhale erdemli kaliteli yangın kapılarını en birebir fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı silsile otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olur.

Bu kapılar çizgi olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan sürdürmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Hem İSG uzmanlarının yangın kapısı hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Report this wiki page